Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Csillag Virág | 0 hozzászólás
Egy nagyon kedves és tartalamas gasztro blog: http://keveremkavarom.blogspot.com
Egy kis kedvcsináló a blogból:
Most azért jöttem, hogy egy játékra invitáljalak benneteket! Igazából
már 2 napja gyötör a gondolkodás...nagyon fárasztó tud ám lenni :D
Az,
aki meg tudja nekem mondani a választ, kap tőlem egy ajándékot...Nem
tudom még, hogy mi lesz a meglepetés, de gasztronómiával kapcsolatos
lesz...
Tegnap este, pizzaevés közben eszembe jutott egy étel.
Talán 10-15 évvel ezelőtt lehetett kapni.
Vendéglő az ínyenc bloggerhez: http://inyencblogger.blogspot.com
Kedvcsináló a bloghoz:
Érted haragszom... megértik ezt?
A most induló porellenes mozgalomhoz nagy örömmel csatlakoztam, de lenne néhány gondolatom a miértről és hogyanról.
Tehát,
a fő kérdés: mit is akarunk? Nyilván nem egymást, gasztrobloggereket
meggyőzni, hisz mi már tisztában vagyunk ezekkel a dolgokkal. Azoknak
kell bizonyítanunk, akik még nem találtak ki a műanyagok útvesztőjéből.
Ehhez először is azt kell megnézni, hogy miért étkeznek Ők úgy, ahogy:
-nincs idejük
-nincs információjuk
-félnek a főzéstől
-érdektelenek
-(azt hiszik) így olcsóbb
Természetesen a „szerintem nem anyira káros ez, meg amúgy is minden káros” típusú hozzáállással nehéz mit kezdeni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu