Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BLOGGEREK közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BLOGGEREK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Csillag Virág indította 15 éve
Neked mi a véleményed?
MILYEN A JÓ GASZTROBLOG?
56% A LEGFONTOSABBAK A JÓ FOTÓK
19% JÓ RECEPTEKET TARTALMAZ
13% ÉRDEKES TÖRTÉNETEK SZÍNESÍTIK A RECEPTEKET
0% NAGYON SOK BENNE A RECEPT
6% SZÉP AZ OLDAL KIALAKÍTÁSA
0% A LÁTOGATÓK HOZZÁSZÓLHATNAK
6% MINDEN GASZTROBLOG VACAK
0% CSAK AZ ÉN BLOGOM JÓ!
Hozzászólások eddig: 4
Csillag Virág üzente 14 éve
Csillag Virág üzente 14 éve
arany kata üzente 14 éve
Még annyit, hogy Csillag Virág kalácsa nem csak finom lehet, hanem gyönyörű is. Én is tudok kalácsot sütni, de ahány ház, annyi kalács.Én mondjuk a családnak szoktam mert én sajnos nem ehetem, de azért még csinálok, ha valamelyik gyerekem vagy a férjem megkívánja. Lényeg ,hogy a dagasztást valaki bevállalja,spec. az én esetemben, én nem bírom. Nem titok, a rákkal volt nagy csatám s már nem vagyok a régi. Erről ennyit.És különben is :tudjátok hogy három felnött férfinak mennyit kell sütni? A főzésről szót sem ejtek. Ráadásul úgy,hogy én nem is ehetek belöle. csak zöldség és zöldség. ill .diéta.Igy háromszor jobban értékelem ha valamilyen kaja még szép is.Az ember a szemével eszik először, s csak utána a szájával. régi mondás csövi aranykata
arany kata üzente 14 éve
Hát miért miért. Mindenki arról ír többnyire blogot, ami foglalkoztatja és ami fontos számára, és ezt tudatni szeretné másokkal is. A jó gasztroblog nagyon élvezetes tud lenni, ha nem csak receptek tárháza, hanem történetek, esetek, vagy netán különleges receptet, amihez valami különleges eset is fűzödik,leirása. Az embereket többnyire minden érdekli. A normálisakat. vagy a nem normálisakat.Mindegy engem minden érdekel mert mindenből tanúlhatok, így a gasztroblogból is.Lényeg a tartalom és a forma.Soha nem kritizálom mások ízlését, és véleményét, legfeljebb magamban leszűröm a magam tanulságát.Hiszen mindannyian mások vagyunk , más az érdeklődésikörünk, és pont ez a jó. aranykata képem is lenne de nem tudom feltölteni azt hittem itt megtanulom.Minden elismerésem annak aki jó képeket, jól fel tud tenni.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás